FRAKT & RETUR
Hos oss står vi för frakten, vilket innebär att kunden bara betalar för varan och inget annat. Självklart får du returnera och byta dina varor utan kostnad, vid retur av vara, kontakta kundtjänst så löser vi det på smidigaste sätt.

 

LEVERANSTID 1-5 DAGAR
Vid bekräftad och betald order så skickas varan samma eller senast nästkommande dag. Leveranstiden är 1-5 arbetsdagar, men normalt sett så ska din order vara levererad efter 3 arbetsdagar, detta kan variera beroende på var I landet du bor.
Skulle din order inte kunna skickas i tid av någon andledning så kontaktar vi dig och du har då rätt att häva ditt köp.
Vid leverans utanför  Sverige kan ta upp till 7-14 arbetsdagar, beroende på vart i världen du bor.

 

AVISERING VIA MAIL OCH SMS
När din order har skickats från oss får du ett leveransmail med kollinummer.  Detta kan du använda för att spåra ditt paket på PostNord.se och även att hämta ut din beställning med när den väl ankommit till servicestället.
Samma dag som paketet ankommit till servicestället skickas ett SMS till det mobilnummer som är angivet i samband med beställningen med information om att ditt paket har ankommit till servicestället.
OBS! Du behöver alltid legitimera dig vid uthämtning av paket.

 

TRANSPORTSKADOR
Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på servicestället och till våran kundtjänst för snabbast och smidigast hjälp.

 

EJ UTHÄMTAD VARA
För alla paket som inte hämtas ut inom 14 dagar debiterar Stag Watches kunden en avgift på 400 SEK. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering sammanlagt. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt serviceställe och skicka tillbaka det till oss med kundreturen alternativt att du kontaktar oss och talar om att du inte har möjlighet att hämta ut paketet. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du fick varan i din besittning eller från den dag du fick den sista varan i en beställning om flera varor i din besittning. Du kan utnyttja din ångerrätt direkt efter ditt köp och behöver alltså inte invänta att ångerfristen ska börja löpa. Du kan åberopa din ångerrätt genom att lämna eller sända ett meddelande om detta till oss och därefter återsända varan, detta utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar från det att du meddelade oss om att du ville utnyttja din ångerrätt.

Du kan använda den kundreturetikett som vi bifogat till följesedeln och du debiteras då ingen avgift, oavsett paketets storlek eller antal artiklar. Du kan även välja andra alternativ för att återsända eller återlämna varan, men då ansvarar du som kund för den faktiska kostnaden för att återsända eller för att återlämna varan.
Det finns ett standardformulär för att utöva ångerrätten på Konsumentverkets hemsida som du kan använda dig av. Du kan även ladda ner standardformuläret här: Ångerblankett
Vi rekommenderar att du använder den bifogade retursedeln eller Konsumentverkets standardformulär när ångerrätten åberopas.
Vi ber dig att om möjligt återsända den vara för vilken du utnyttjar din ångerrätt i sin originalförpackning som postpaket eller brev.
Ångerrätten gäller allt på vår hemsida StagWatches.se.

Återbetalning görs så snart som möjligt och senast inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande om att du vill utnyttja din ångerrätt. Du har rätt att hantera den vara som du köpt från oss på sådant sätt att du kan fastställa dess egenskaper och funktion. Om du hanterat varan i större omfattning än vad som anses nödvändigt för att kunna fastställa varans egenskaper och funktion är du skyldig att ersätta oss för denna värdeminskning och vi kan i sådana fall komma att göra ett avdrag motsvarande.
Om du har frågor angående din ångerrätt, kontakta oss via mail: info@stagwatches.se.

På våra varor gäller en garantin i 7 år.

Garantin gäller:
Om varan försämras under garantitiden är vi skyldiga att göra något av följande:

  •  att reparera varan
  •  att erbjuda konsumenten en annan vara
  • att göra avdrag på priset
  • att ta tillbaka varan och ge pengarna tillbaka

Garantin gäller inte om du varit oaktsam
Garantin gäller inte alltid. Vid nedanstående punkter kan vi inte stå för att garanti gäller:

  •  en olyckshändelse efter det att konsumenten har fått varan
  •  vid vanvård
  • onormal användning
  • att konsumenten inte följt skötsel- och serviceanvisningar

Observera att du måste ha målsmans tillstånd för att handla från oss på Stag Watches om du är under 18 år. Alla varor förblir Stag Watches egendom till dess fulla betalning kommit bolaget tillhanda. Stag Watches förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.